Rabattkod: Högskoleprovet övningsbok

Plugga till högskoleprovetOm du ska skriva högskoleprovet inom den närmaste tiden, varför inte köpa en övningsbok? På www.högskoleprovet.se hittar du nämligen marknadens bästa övningsbok. Och nu kan du få den med 10% rabatt, bara genom att ange vår särskilda rabattkod vid köp!

För att dra nytta av denna rabatt, gå in på www.högskoleprovet.se och beställ boken. Längst ner på beställningssidan har du en liten checkbox som frågar efter rabattkod, klicka på den och så anger du HSP10. Din rabatt beräknas omedelbart och dras av innan du beställer.

Betalning sker mot faktura och du har övningsboken i din brevlåda inom max en vecka från din order. Så pass enkelt är det alltså att beställa en övningsbok för högskoleprovet!

Fortfarande inte övertygad?

Genom att köpa en övningsbok för högskoleprovet maximerar du dina chanser till att lyckas. Boken tar upp alla moment och delprov som ingår i högskoleprovet, allting förklaras väldigt ingående och pedagogiskt.

Bokens upplägg följer högskoleprovets upplägg – du lär dig metodiskt alla knep för varje moment för sig. Du får smarta tips, du lär dig lösningsknep och metoder som är framtagna av pedagogiska proffs och experter på högskoleprovet.

Du får handledning och vägledning hela vägen – du får helt enkelt smarta tips som gör att du förbättrar dina chanser att skriva 2,0 markant. Genom att använda övningsboken svarar du inte bara rätt på frågorna, du svarar snabbare och blir därmed mycket effektivare också.

Och nu kan du alltså få denna övningsbok till högskoleprovet med hela 10% rabatt bara genom att ange rabattkoden HSP10 när du genomför ditt köp på Högskoleprovet.se!

1 Feb 2013