Nyheter hos Webbdo 2012

År 2012 har börjat väldigt bra för Webbyrån Webbdo. Har man följt deras blogg där de skriver om sina professionella webbtjänster så vet man! Till att börja med kan jag säga till den som inte vet att företaget erbjuder webbhotell i världsklass, som vi ska tala mer om under. Samt även produktion av landningssidor, webbdesign och annan hjälp med WordPress för den som behöver det. Sen har jag lite inside information att berätta om. Och det är att de snart kommer att erbjuda sin experthjälp med Google Adwords till sina kunder. Men när det kommer vet jag inte. Man en sak jag vet om detta är att den kommer att vara väldigt billigt, precis som Webbdo´s alla andra tjänster!

Det mest intressanta

Som jag talade om över så har det hänt väldigt mycket på sistone runt om Webbdo. Det mest omtalade är deras webbhotell som de själva verka lägga en hel del pengar på, trotts att det fortfarande är väldigt billigt för kunder att använda denna tjänsten. De använder inte mindre än två processorer av typen Hexa i sin server. Det vill säga att den drivs på 24 kärnor. En annan häftig sak är att databaser och kunders kontrollpanel ligger på så kallade SSD-diskar (Solid-state drive). Försök att hitta ett annat webbhotell med det!

Förra veckan så verkar en ny uppgradering har tillkommit, och det är att de erbjuder 256 MB som standard i sitt PHP-minne. Så det går att köra kraftfulla program på detta webbhotellet. Allt detta har imponerat stort så att jag fick tanken till att skriva denna blogg posten. Spiken i lådan var att de uppgraderade sin uppladdningshastighet till 1000 Mbit per sekund från sin ISP (Internet Service Provider). Och vad jag har vetskap om så är det detta inte en billig historia att göra. Och det sjuka är att de, trotts all denna uppgradering inte har höjt priset på sitt webbhotell. Så min rekommendation genom denna blogg posten är företaget Webbdo.

16 Apr 2012