Företagspresenter på sommaren

SommargåvaSommaren och försommaren är kanske inte just den tiden som man som bäst förknippar med företagspresenter - trots allt finns det väl kanske inte direkt några sådana högtider som man traditionellt brukar ge bort gåvor på då, det finns liksom ingen julafton på sommaren. Dock är sommaren och tiden innan midsommar alldeles ypperlig för att ge bort företagspresenter på (efter midsommar går ju de flesta på semester). Varför?

Jo, dels för att det är mindre "konkurrens" än juletider. Det är färre som förväntar sig företagspresenter lagom till sommaren, så en present kommer kanske att få mer uppskattning - den drunknar inte i flödet av företagspresenter som delas ut strax innan jul eller påsk. Dels kan det faktiskt vara billigare - just eftersom folk inte förväntar sig något så kanske det räcker med en lite "mindre" present. Dessutom är ju sommaren tätt ihopkopplad med uteaktiviteter och det är lite lättare att ge bort relativt billiga, användbara och uppskattade företagspresenter.

Det gäller dock att du är ute i god tid, i alla fall om du vill beställa presenter med ditt eget företags logotyp eller någon särskild hälsning tryckt på dem. Du måste räkna med att det tar en hel del tid att ordna specialtryck, så om du är ute i god tid har du större möjligheter att ordna anpassade sommarpresenter.

När du köper dina sommarpresenter är det viktigt att du hittar en bra och pålitlig leverantör, som har ett bra urval och korrekta villkor. På sajten sommarpresenter.nu kommer du alltid att hitta en bra företagspresent för sommarens aktiviteter - så ta en titt på deras utbud och överraska dina kunder och anställda när sommaren väl vankas, det kommer garanterat att löna sig i längden!

18 Feb 2014