Företagslogotyper till fast pris

LogoOm du och ditt företag är ute efter en logotyp till företaget så ska ni vända er till Logokompaniet. Här hos oss ser vi till att ni får en företagslogga som står ut från mängden och dessutom speglar vad du vill säga för något med den. Vi sätter dig som kund i fokus och du får vara med och bestämma designen på er logotyp. Er företagslogga ska kunna marknadsföra ert företag på bästa sätt och dessutom vara enkel att förstå och enkel att läsa.

Vad vi erbjuder ditt företag

En logotyp ska kunna vara proffsigt designad samtidigt som logotypen är billig. Hos oss så kan du få en företagslogga på dina villkor och vi garanterar vi dig detta:

  • Vi använder inga mellanhänder
  • Vi har specialister som jobbar med design av logotyper
  • Hos oss får ni 100 % nöjdhetsgaranti
  • Det tar endast ett par dagar för leverans
  • Vi har ett pris som är fast
  • Enkelt att beställa online

Här hos oss på Logokompaniet kan du köpa logotyp som håller en hög kvalité och lågt pris. Hos oss görs alla logotypdesigner av specialister och vi använder oss inte av några mellanhänder alls. Detta gör att vi kan hålla ett lägre pris samt att vi kan leverera er företagslogga inom ett par dagar. Priset är fast men du kan även välja till paketlösningar med fler logotyper till bra pris. Besök Köpalogotyp.se

Lätt att beställa

Om du är intresserad av att ert företag ska få en logotyp som passar er så ska ni beställa av oss. Vi på Logokompaniet har så att du kan beställa din företagslogga online. Detta innebär att du kommer att kunna få din logga levererad snabbt. Hos oss får du även en nöjdhetsgaranti på 100 % på alla våra logotyper.

30 Jul 2014