Flyttstädning i Stockholm

Städa husetAtt flytta innebär att en massa saker ska ordnas. Man ska inte bara flytta allt sitt bohag utan även ordna med ny adress och flytta olika abonnemang. Dessutom ska man hinna komma ordning i sitt nya hem. Att då slippa göra själva flyttstädningen själv kan vara ganska skönt. Så anlita oss för att utföra din flyttstädning.

Vad ingår?

Vi på Städenergi har hög kompetens inom flyttstädning då vi utför 35-50 stycken per vecka. Vi erbjuder dig dessutom en 10 dagars nöjd kundgaranti. I en flyttstädning kan följande ingå:

  • Dammsugning och moppning av golv
  • Rengöring av golvlister, dörrfoder, dörrar, elkontakter, lysknappar
  • Rengöring av karmar, fönsterbrädor samt målade ytor
  • Rengöring av garderober, in- och utvändigt (om de är tömda)
  • Fönsterputsning, inkl. rengöring av fönsterkarmar

Dessutom ingår en grundlig städning av badrum/toalett, kök samt balkong eller veranda. Vi arbetar utifrån en checklista och vill du veta exakt alla punkter som ingår så ska du kontakta oss.

Tillval

En flyttstädning innehåller som sagt ett visst antal punkter som vi på din städfirma i Stockholm utför. Därutöver kan man boka till tilläggstjänster som vanligtvis inte ingår. Du kan bland annat få persienntvätt, rengöring av kamin, fönstertvätt på inglasad balkong och mycket mer.

Vi på Städenergi vill att du blir nöjd med vår städning därför erbjuder vi en nöjd-kund-garanti i 10 dagar efter städningen är utförd. Det innebär att vi åtgärdar om du inte är nöjd med städningen. Vi använder oss även av RUT-avdrag vilket gör att dina kostnader för en flyttstädning hålls låga och du kan lägga pengar på din nya bostad istället.

Kontakta oss

Kontakta oss - städföretagstockholm.se - och boka in oss som ditt städföretag i Stockholm. Ring eller maila oss och vi kan berätta mer utförligt hur det går till och vad som ingår i en flyttstädning. Dessutom kan vi berätta mer om RUT-avdraget och vår nöjd kundgaranti.

 

12 Jun 2014