Få vitare tänder med tandblekning hemma

TandblekningAtt kunna bleka tänderna är något som alltfler vill göra då vi får vårt skönhetsideal från tv och magasin så att vi tror att våra tänder är missfärgade och som i mitt fall där jag röker och dricker kaffe så stämmer detta rätt så bra men under lång tid ville jag inte göra någon tandblekning då det faktiskt var alldeles för dyrt om man gjorde det hos tandläkaren som ville ha drygt 3000 kr eller 1500 per tandrad. Det kände jag att jag inte var beredd att betala för att få vitare tänder då man i dag kan få en tv för samma pris och då ville jag hellre ha tvn. Men jag fick faktiskt efter en tid reda på att man kunde göra en tandblekning hemma då en kompis berättade om hur han köpt hem ett tandblekningskitt som gjorde att han kunde bleka sina tänder för en dryg femhundring vilket är en sjättedel av vad tandläkaren vill ha och det kände jag mig betydligt mer bekväm med att betala då det faktiskt i det långa loppet inte är något större belopp.

Så jag köpte hem ett tandblekningskitt som kom efter ett par dagar med posten och jag måste säga att jag blev glatt överraskad över resultatet som blev perfekt och nu har jag helt vita tänder.

5 May 2014