1000 Flytt AB

1000 Flytt AB är en flyttfirma i Göteborg som erbjuder en rad olika tjänster, självklart flytt men även saker som pianotransport, flyttstädning och andra kringtjänster. De har ett klart konkurrenskraftigt pris, billigare går knappast att finna, men är flyttfirman bra? Vi har testat.

Punktlighet. Flyttfirman var på plats i tid, så det finns inget att anmärka här när det kommer till själva punktligheten. De var inte sena, och det är det som räknas när man bedömer en flyttfirmas punktlighet.

Effektivitet. Deras anställda arbetade effektivt och slöade inte, de försökte inte "dra ut på tiden" eller maska, utan arbetade hårt och effektivt. De bar utan att knyssla och det såg ut som om de hade stor vana av att hantera flyttgods, godset packades på ett effektivt och bra sätt i flyttbilen och allt kom fram utan skador.

Pris. Priset vi fick var 840 kr/timme och då ingick flyttbil och bärhjälp från två flyttgubbar. Detta var det bästa priset vi kunde hitta i Göteborgstrakten, så det var lite förvånande att vi fick så pass bra kvalitet på flytten som vi faktiskt fick, till det pris vi fick hade vi varit nöjda med lite avkall på kvaliteten men det var tvärtom, vi fick bättre service och bemötande än hos mycket större och långt dyrare flyttfirmor.

Summering. Summa summarum så var vi oerhört nöjda med 1000 Flytt AB och insatsen som de gjorde under vår flytt. Vi var positivt överraskade att det gick att få så pass bra kvalitet på arbetet till så pass lågt pris och vi rekommenderar 1000 Flytt varmt till alla som behöver en pålitlig och billig flyttfirma i Göteborg.

20 Jul 2014